Wiegershoek: ervaar de ruimte!

26 februari 2019

Eind vorig jaar is gestart met de presale van Wiegershoek. Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereiding van de definitieve verkoop. Er is dubbel goed nieuws! 

De woningen van Wiegershoek worden groter én zijn scherper geprijsd dan tijdens de presale gepresenteerd. De architect heeft een karakteristiek, sfeervol woningontwerp gemaakt dat goed past in de omgeving. Er is veel aandacht voor ruimte en comfort. Nieuwsgierig? Volg het project en we zullen een tipje van de sluier oplichten!

12 halfvrijstaande woningen
Het project bestaat uit 12 halfvrijstaande woningen in de wijk Dijkshorn in Ten Boer. De woningen hebben vrij uitzicht over het water. Sinds 2018 hoort Ten Boer bij de stad Groningen: je woont hier in de nieuwste stadswijk van Groningen, met het voordeel van alle lokale voorzieningen. De kavelgroottes variëren van 260 m2 tot maar liefst 517 m2. Alle ruimte om heerlijk te wonen.

Hoe wil jij wonen?
Je kunt nog invloed uitoefenen op het ontwerp! We zijn erg benieuwd naar jouw wensen voor Wiegershoek. Je kunt ze eenvoudig aan ons doorgeven door hier te klikken. 

Start verkoop
De komende weken wordt het plan verder uitgewerkt met de architect. Op zaterdag 13 april gaat Wiegershoek in verkoop. Wil je een uitnodiging ontvangen? Schrijf je in voor de definitieve plaats en tijdstip van de start verkoop.